+31 (0) 23 548 5407 info@scidiensten.nl

SCi Diensten

Het bedrijf

SCi Diensten is een ervaren elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in elektronica en beveiliging. Ons bedrijf is actief sinds 2008 en heeft al een mooie ervaring op mogen bouwen binnen diverse kleine en grote projecten. SCi Diensten biedt de veelzijdige dienstverlening aan particulieren aan, maar ook aan diverse bedrijven. Binnen ons klantenbestand vinden we onder meer winkeliers, aannemers en bouwbedrijven.

Als uw betrouwbare partner in elektra en beveiliging kunnen wij u een veelzijdige dienstverlening aanbieden. Ons bedrijf is gespecialiseerd in elektrotechniek, alarmsystemen, domotica, camerasystemen en toegangscontrole. Wij kunnen niet alleen de juiste systemen voor u installeren, maar wij zorgen ook voor vakkundig uitgevoerde reparatiewerkzaamheden en een goed onderhoud wanneer u dit wenst. Zo biedt ons elektrotechnisch installatiebedrijf u een zeer complete service waar u altijd op kunt rekenen.

Wilt u nieuwe groepenkasten laten realiseren of heeft u behoefte aan extra stopcontacten en schakelaars? Dan bieden wij u de juiste dienstverlening. Wilt u uw woning, winkel, kantoorpand of bedrijfspand optimaal beveiligen, bijvoorbeeld door middel van een alarmsysteem, camerabeveiliging of toegangscontrole? Ook dan bieden wij u de best passende service. SCi denkt graag met u mee over de beste oplossingen en kan u in alle gevallen een compleet servicepakket aanbieden.

Bij SCi Diensten vindt u alles onder één dak en dat biedt belangrijke voordelen. Wij staan garant voor een hoge servicegraad, een goede mate van flexibiliteit, optimale betrouwbaarheid en een vriendelijk kostenplaatje. Wilt u eens nader kennismaken met ons bedrijf en ons ervaren team? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.