+31 (0) 23 548 5407 info@scidiensten.nl

Elektrotechniek

Voor al uw elektrotechnische werkzaamheden

U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten realiseren, onderhouden en repareren van al uw elektrotechnische installaties. Dit betekent dat u ons in kunt schakelen wanneer u een groot project wilt laten verzorgen door een ervaren professional, maar het betekent ook dat wij voor kleinere klussen graag voor u klaar staan. Zo staat SCi Diensten met meer dan 10 jaar ervaring voor u klaar voor het installeren, onderhouden en repareren van onder meer noodverlichting, inbraakbeveiliging en brandveiligheid, laadpalen en zonnepanelen. Wilt u een uitbreiding voor uw elektrische kookplaat of een nieuwe groepenkast? Dan zijn wij uw partner. Wilt u de elektrotechniek voor een complete opbouw, uitbouw of aanbouw laten realiseren? Dan staan wij ook voor u klaar met een passende service.

De wereld van elektrotechniek en elektrotechnische installaties is sterk in beweging. Zo zien we een toename van het gemiddelde aantal stroompunten en het stroomverbruik. Er zijn veel groepen en aansluitingen te vinden binnen een elektrische installatie. Het spreekt voor zich dat een optimale veiligheid zeer belangrijk is. Hier zetten wij ons dagelijks voor in. Wij realiseren een veilig en betrouwbaar functionerende installatie en zorgen graag voor professioneel, periodiek onderhoud.

Wij staan garant voor hoogwaardige, maatwerk oplossingen binnen de elektrotechniek. Ons ervaren team zorgt voor een professionele installatie, een vakkundig onderhoud en – indien nodig – voor effectieve reparaties. Krijgt u onverhoopt met een storing te maken? Dan wilt u dit snel opgelost hebben. Ook in dit geval is SCi Diensten uw partner. Wij bieden een goed georganiseerde storingsdienst waar u altijd een beroep op kunt doen wanneer het nodig is.

 

Wilt u een elektrotechnische installatie laten installeren, onderhouden of repareren en bent u benieuwd wat SCi Diensten precies voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

SCi Diensten

Stel uw vraag

7 + 11 =

SCi Diensten

Jan Ligthartstraat 1
2037 ET Haarlem

Tel. Nr

+31 (0) 23 548 5407