+31 (0) 629279549 info@scidiensten.nl

Onze Diensten

Van A tot Z uw project ons project! SCi Diensten helpt meedenken en flexibel ingesteld om elke situatie tegen te gaan. Er zijn geen problemen, alleen maar een goede uitdaging!

Elektrotechniek

Elektrotechniek services voor grote en kleine klussen

Ook al uw wensen omtrent elektra kunnen wij voor u realiseren. Heeft u ergens nieuwe stopcontacten nodig? Geen probleem, leggen wij voor u aan. Wilt u een multimediasysteem in de muur rondom uw tv laten plaatsen? Ook geen probleem. Wij adviseren en ondersteunen u bij alles dat met elektra te maken heeft of bij de aanleg hiervan.

Onze elektriciens zijn goed opgeleid en kunnen iedere klus aan. De meerwaarde die wij bieden, is dat het bij ons dus niet enkel uitvoerende werkzaamheden zijn,  maar wij ook alle plannen voor u kunnen bedenken. U profiteert mee van onze expertise. 

Bij ons staat tevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Dus wanneer u uw wensen uitspreekt met betrekking tot de elektronica, dan zullen wij deze opvolgen en waarmaken. Hoe groot of ingewikkeld de opdracht op voorhand ook lijkt, onze gedreven elektriciens gaan iedere uitdaging graag aan.

Optimale veiligheid en betrouwbaarheid

De wereld van elektrotechniek en elektrotechnische installaties is sterk in beweging. Zo zien we een toename van het gemiddelde aantal stroompunten en het stroomverbruik. Er zijn veel groepen en aansluitingen te vinden binnen een elektrische installatie. Het spreekt voor zich dat een optimale veiligheid zeer belangrijk is. Hier zetten wij ons dagelijks voor in. Wij realiseren een veilig en betrouwbaar functionerende installatie en zorgen graag voor professioneel, periodiek onderhoud.

Snelle service door SCi Diensten bij storingen

Wij staan garant voor hoogwaardige, maatwerk oplossingen binnen de elektrotechniek. Ons ervaren team zorgt voor een professionele installatie, een vakkundig onderhoud en – indien nodig – voor effectieve reparaties.

Krijgt u onverhoopt met een storing te maken? Dan wilt u dit snel opgelost hebben. Ook in dit geval is SCi Diensten uw partner. Wij bieden een goed georganiseerde storingsdienst waar u altijd een beroep op kunt doen wanneer het nodig is. 

Wilt u een elektrotechnische installatie laten installeren, onderhouden of repareren en bent u benieuwd wat SCi Diensten precies voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Wij bieden u Phera toegangscontrole voor optimaal gemak

SCi Diensten biedt klanten het beste, of het nu gaat om elektrotechniek, camerabeveiliging of bijvoorbeeld toegangscontrole. Wij vinden het belangrijk dat u, als onze klant, kunt rekenen op het beste. Wanneer u toegangscontrole door ons wilt laten realiseren, dan zorgen wij voor een Phera oplossing. Dit merk staat garant voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid binnen een gebruiksvriendelijke oplossing. Er is een Phera oplossing voor onder meer het bedienen van hekken, slagbomen en poorten bij clubs, havens, campings en bijvoorbeeld bouwterreinen.

Phera toegangscontrole is 100% web-based

Op de eerste plaats hoort uw toegangscontrole natuurlijk optimaal betrouwbaar te zijn. Dit is een zekerheid die u zeker krijgt van ons wanneer u Phera toegangscontrole laat realiseren. Het systeem is op iedere locatie inzetbaar en wordt gerealiseerd tegen een aantrekkelijk tarief. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat u profiteert van gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid. Ook dit zijn garanties waar u zeker op kunt rekenen bij de Phera toegangscontrole. De oplossing is 100% web-based, waardoor het systeem eenvoudig via een webbrowser kan worden beheerd. Dit betekent dat u het systeem vanaf iedere desktop, laptop of tablet kan beheren, waar u ook bent. U kunt de toegangscontrole dus zelfs vanaf een vakantieadres in het buitenland prima beheren.

Betrouwbare camerabeveiliging van UNV

Vanzelfsprekend hoort er bij een alarmsysteem met daarop de beste camera systemen. Zo kunt u bij inbraak achterhalen wat er gebeurt is, maar sterker nog; heeft u altijd vanaf afstand zichtbaar hoe uw woning of bedrijfspand eruit ziet en wie er rondloopt. Deze camerasystemen sluiten wij dusdanig voor u aan dat u altijd het scherpste beeld heeft en dat de beelden ook worden opgeslagen. 

U heeft er vast wel eens over gelezen; CCTV, maar wat houdt het precies in, en wat zijn de voordelen voor u? Het staat ook wel voor Closed-circuit television, vrij vertaald; gesloten netwerk televisie. Televisie welke dus niet wordt uitgezonden naar andere mensen. Het bestaat uit een netwerk waar jij en beveiligingsbedrijven toegang toe hebben.

In de wereld van IP cameraobservatie mag UNV zich rekenen tot de topspelers op internationaal niveau. Het totaalaanbod van deze partij bestaat onder meer uit IP-camera’s, NVRs, client software én een handige app. U mag altijd het beste verwachten van een UNV oplossing, waarbij er veel praktische functionaliteiten beschikbaar zijn die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Denk onder meer aan cloud configuratie en Full HD beeld voor een optimale kwaliteit. Bijkomend voordeel is nog de compatibiliteit met andere merken en intelligente videoanalyse. Kortom, met camerabeveiliging van UNV kiest u gegarandeerd voor de beste oplossing. SCi Diensten realiseert deze oplossing graag voor u.

Een complete oplossing met camerabeveiliging

Camerabeveiliging is een ideale oplossing wanneer u wilt zorgen voor een optimale veiligheid en beveiliging. Er zijn veel maatwerk oplossingen mogelijk, welke volledig kunnen worden aangepast op uw specifieke behoeften. SCi Diensten levert en installeert onder meer beveiligingscamera’s / bewakingscamera’s, recorders en de eventuele componenten. Wij zorgen voor een vakkundige installatie en voorzien u van alle nodige informatie over uw nieuwe systeem. Doordat de systemen aan ONVIF voldoen zijn deze altijd eenvoudig met een groot assortiment andere merken te combineren.

Wij realiseren uw camerabeveiliging

SCi Diensten heeft een ruime ervaring in de wereld van beveiliging en camerabeveiliging valt hier uiteraard ook onder. Wij zetten ons graag in om voor u de beste oplossing te realiseren tegen een aantrekkelijk tarief. Doordat wij goed op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen kunnen wij u op het vlak van camerabeveiliging een steeds bredere dienstverlening bieden.

z

AJAX Alarmsystemen bieden veel belangrijke voordelen

Wij van SCi Diensten hebben een brede expertise als het gaat om elektrotechnische installaties en vooral op het gebied van alarmsystemen. Wij kunnen uw woning voorzien van de meest professionele alarmsystemen en leggen deze vakkundig voor u aan. Samen zorgen we ervoor dat uw woning goed beveiligd wordt en dit alles netjes wordt afgewerkt. 

U kunt bij ons terecht voor advies over alles omtrent alarm systemen. Want wanneer u een alarmsysteem overweegt aan te leggen, dan wilt u wel het juiste systeem kiezen. Wij hebben deze kennis en hebben dit snel voor u berekend. 

Middels deze pagina willen wij u graag informeren over een greep uit onze diensten en specialisaties. Wij leggen de focus op elektra in woningen en bedrijfspanden, maar hebben daarnaast een breed scala aan expertises die daaraan verwant zijn. Wij zijn een allround partner voor vele werkzaamheden.

SCi Diensten zet zich dagelijks in om particulieren en bedrijven optimale kwaliteit te bieden. Dit is voor ons een belangrijke reden om te werken met de alarmsystemen van AJAX. Deze alarmsystemen staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. U kunt rekenen op een behoorlijk rijtje voordelen. Een AJAX alarmsysteem is een draadloos inbraakdetectiesysteem dat de beste ‘ingrediënten’ combineert binnen een totaaloplossing. Hierbij kunt u denken aan gebruiksgemak en een optimale betrouwbaarheid, maar zeker ook aan design. De componenten zijn te verkrijgen in zowel zwart als wit.

Eenvoudige bediening van AJAX alarmsystemen

Een belangrijk voordeel van de alarmsystemen van AJAX is wel dat alles heel eenvoudig te bedienen is via de eigen smartphone. De software zit perfect in elkaar en de app doet hier zeker niet voor onder. De AJAX hub ondersteunt en optimaliseert alle componenten van het AJAX alarmsysteem. Door toevoeging van extra beveiliging wordt sabotage effectief voorkomen. De AJAX alarmsystemen zijn volledig draadloos, verbinden feilloos met iedere smartphone voor een makkelijk bediening en zijn op alle punten ‘slim’ ontworpen. Zo kunnen de AJAX alarmsystemen zelf onderscheid maken tussen mensen en (huis)dieren, waardoor de systemen geschikt zijn voor particulieren en bedrijven.

Profiteer van een optimale bescherming

AJAX alarmsystemen zorgen gegarandeerd voor een optimale bescherming van woningen en bedrijfspanden. U kiest voor een bescherming tegen inbraak, maar ook tegen brand en overstromingen. SCi Diensten biedt een optimale dienstverlening wanneer het gaat om de AJAX alarmsystemen.

Al uw apparaten slim verbinden met domotica

Met domotica heeft u de mogelijkheid om werkelijk al uw apparaten eenvoudig en slim met elkaar te verbinden. Dit betekent dat u alles om u heen makkelijk kunt bedienen zonder op te hoeven staan. Alle componenten worden met elkaar verbonden, waardoor zij effectief kunnen communiceren met elkaar. Vanaf een centraal punt wordt alles aangestuurd zoals u het wilt. Wanneer u gebruik maakt van de oplossingen uit de wereld van domotica, dan hoeft u zelfs niet thuis te zijn om alle apparaten te kunnen bedienen.

Veel verschillende domotica oplossingen

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het om domotica gaat. De wereld van huisautomatisering ontwikkelt zich dagelijks, waardoor er steeds meer opties bij komen. U kunt bijvoorbeeld verlichting in huis in- en uitschakelen, maar ook airconditioning of juist verwarming in- en uitschakelen op afstand. Het is mogelijk om uw toegangspoort op afstand te bedienen, zodat deze opent wanneer u in of uit wilt rijden. Door een goede communicatie met het beveiligingssysteem bent u er altijd zeker van dat uw woning optimaal beveiligd is. Slimme domotica zorgt ervoor dat de oven al op temperatuur is wanneer u thuis komt, zodat u direct aan het avondeten kan beginnen, of zorgt ervoor dat er producten besteld worden wanneer deze op zijn in de koelkast. Zelfs kranen kunnen worden in- en uitgeschakeld met domotica. Zo kan het bad al vol lopen wanneer u nog onderweg naar huis bent!

SCi Diensten is uw partner in domotica

Domotica is de toekomst en het maakt ook uw toekomst een stuk makkelijker en comfortabeler in uw eigen woning. SCi Diensten is uw ervaren specialist op het gebied van domotica. Wij realiseren de oplossingen geheel naar uw eigen wensen en behoeften.

SCi Diensten

Stel hier uw vraag